Cena:
250 Kč
Změněno: 06.12.2023 v 01:28 ID: 15822850

Nabízím nový učící se dálkový ovladač vhodný pro všechny IR přístroje. Ovladač má velká přehledná základní tlačítka, proto je vhodný i pro seniory. Možno obsluhovat dva přístroje, třeba TV a set-top-box nebo třeba i 10 různých přístrojů, ale jen pár funkcí, pro omezený počet funkčních tlačítek. K naprogramování (naučení) ovladače je nutný originální ovladač z daného přístroje.
Dám příklad:
Chci ovládat set-top-box, novou televizi, starou televizi, DVD a video:
Pro set-top-box naprogramuju všechna tlačítka pod písmenem "A". Čili červené tlačítko zap/vyp, programy 1,2 až 0, šipku nahoru a dolu pro předvolby kanálů, mínus, plus pro hlasitost a mute pro ztišení.
Pro novou televizi použiju tlačítka "B" , tam mi v základu stačí TV zapnout, vypnout, čili to druhé červené tlačítko zap,vyp. Dále použiju šipku nahoru pro naladěné programy vzestupně a šipku dolu pro sestupně. A mínus a plus pro hlasitost a tlačítko mute.
Pro starou televizi, kde není DVBT-2 mi stačí televizi zapnou, vypnout, zde zvolím třeba číslo "0", pod tlačítkem "OK" naprogramuju třeba mute, a tlačítko "AV" bude třeba funkce TV-AV, abych se dostal do video modu. Použiju také funkční tlačítka "B".
Video: Použiju také funkční tlačítka "B": Zap-vyp bude třeba číslo "1", play = třeba číslo "2", číslo "3" třeba rychlý posuv, číslo "4" stop, atd.
DVD: Použiju také funkční tlačítka "B": Pro zap/vyp třeba číslo "7" play = číslo "8", stop = číslo "9".
Tyto číselné funkce bych si ale musel zapsat, neboť bych si je nepamatoval.
Zato ale jedním ovladačem ovládám 5 různých přístrojů a to je super....
Napájení: 2x malá tužková = 2x AAA.
Rozměry: délka:19cm, šířka:5cm, výška:2,5cm, hmotnost 80g.

Nabízím i další "poklady" , koukněte, třeba repro konektory nebo řemínky pro magnetofony.

Typ inzerce: ostatní bazar

Kontakt

Další podobné inzeráty: